Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (5.06 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ieri ca referirile lui Traian Basescu la adresa lui Mircea Geoana denota un comportament "indecent si nedemn" al sefului statului si ca pot duce la "chemarea la raspundere" a acestuia in fata Parlamentului.
Vanghelie a declarat ca agitatorii de la Conferinta municipala extraordinara a filialei, a caror atitudine l-a nemultumit pe de Ion Iliescu, erau sustinatori ai lui Robert Negoita.
Ion Iliescu respinge ideea ca ar putea fi exclus din PSD pentru ca nu crede ca va fi exclus din PSD pentru votul "impotriva" dat miercuri in Parlament motiunii de cenzura.
La patru zile de la moratoriul stabilit in PSD - o conventie potrivit careia nimeni nu mai critica partidul sau conducerea actuala a acestuia pana dupa alegerile europarlamentare, presedintele de onoare, Ion Iliescu, a declarat ca este "nemultumit" pentru ca, "din pacate, acest partid nu raspunde nevoilor vremii".
Luni, de ziua sa onomastica, Ion Iliescu a facut o readigrafie a situatiei prin care trece PSD si a reluat ideea declansarii unei analize de fond care ar avea rolul sa consolideze stanga pe scena politica romaneasca.
Luni, de ziua sa onomastica, Ion Iliescu a facut o readigrafie a situatiei prin care trece PSD si a reluat ideea declansarii unei analize de fond care ar avea rolul sa consolideze stanga pe scena politica romaneasca.
Bucurestenii dovedesc din nou ca alcatuiesc cea mai stranie comunitate din Romania si l-au ales ieri pe pupilul lui Ion Iliescu, "independentul" Sorin Oprescu, in calitatea de primar al Capitalei.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustine, intr-o declaratie remisa presei, ca adversarii politici nu trebuie sa se bucure de decizia lui Ion Iliescu de a nu candida la alegerile din toamna, pentru ca acesta va ramane o institutie cu o influenta majora in luarea deciziilor politice.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat marti seara, la Antena 3, referindu-se la viitoarea formula de guvernare, ca varianta cea mai convenabila ar fi aceea a unui Cabinet monocolor PSD, iar daca aceasta nu va fi posibila, este luat in calcul PNL, insa a exclus "combinatia" cu PD-L.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu afirma, pe blogul personal, ca solutia adoptata de PSD, respectiv guvernarea cu PDL, este o incercare de reeditare a experientei germane, diferenta constand intr-un "detaliu", un presedinte, Traian Basescu, "cu trasaturile de caracter binecunoscute".
S-a vorbit mult pe tema modului in care Ion Iliescu il sustine pe Mircea Geoana in batalia pentru inlocuirea lui Basescu la Cotroceni.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a calificat drept "inacceptabila" atitudinea ministrului Turismului, Elena Udrea, fata de membrii comisiei parlamentare de ancheta.
Liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu doreste iesirea PSD de la guvernare. ... In acest context, Iliescu a sustinut ca prezidentiabilul social-democrat isi poate construi o campanie electorala foarte buna din pozitia in care se afla, pentru ca are in spate cel mai puternic partid din Romania.
Liderul onorific al PSD,Ion Iliescu,a declarat vineri ca il sustine fara rezerve pe Mircea Geoana la Presedintie, pentru ca a acumulat experienta politica necesara, fostul presedinte marturisind ca alegerea sa nu este una in numele sentimentelor si a inimii, ci a ratiunii si a interesului tarii.
Prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, miercuri, ca retragerea lui Ion Iliescu din functiile detinute in PSD este benefica. El precizeaza ca Iliescu are o "varsta la care trebuie sa fie doar un senior care sa dea sfaturi social-democratilor", dar nu sa conduca partidul.
Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca actualii guvernanti sunt cei care au luat masurile catastrofale, ducand tara de rapa, astfel ca Basescu nu are niciun drept sa-l catalogheze pe el drept "presedinte "antireformator".
Fostul sef de stat Ion Iliescu crede ca "experimentul Basescu" la conducerea tarii ar putea determina o modificare constitutionala, astfel ca presedintele Romaniei sa fie ales de Parlament.
Iliescu:
Despre rautatea lui Iliescu si tradarea lui Mitrea Cu o seara inainte de Consiliul National al PSD, Mircea Geoana, un personaj izolat in partidul pe care l-a condus, iese la rampa si ii da o replica atat lui Miron Mitrea, cat si lui Ion Iliescu, despre care spune ca nu poate accepta orice alt lider in PSD in afara sa, fiind vorba "despre o rautate adunata in timp".
Ponta cere excluderea lui Geoana din PSD, Iliescu il sustine pe Geoana Victor Ponta a cerut Comisiei de etica excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
google-analytics.com